Äänestä sähköisesti

Kenellä on äänioikeus? 

 

Oikeutettuja asettumaan ehdokkaiksi sekä äänioikeutettuja ovat kaikki Tekniikan Akateemiset ry:n vuosijäsenet ja kunniajäsenet ja Tekniska Föreningen i Finland r.f:n TEKiin kuuluvat varsinaiset jäsenet, jotka on 1.1.2020 mennessä hyväksytty jäseniksi.

 

Tee ympäristöteko ja valitse sähköinen vaali
 

Äänestyksen alkaessa voit valita, annatko äänesi postitse vai sähköisesti. Mikäli äänestät molemmilla tavoilla, vain sähköisesti annettu ääni hyväksytään. 

Jokaista sähköisesti annettua ääntä kohden lahjoitamme 3 euroa hyväntekeväisyyteen ja sähköisenä äänestäjänä pääset myös valitsemaan lahjoituskohdetta. Lahjoitus jaetaan kolmen eniten ääniä saaneen kohteen kesken. Tutustu kohteisiin alempana. 

Sähköiseksi äänestäjäksi kirjautuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Voit tunnistautua kätevästi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai antamalla sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, johon lähetämme erillisen tunnisteen. Tunnisteen avulla pääset kirjautumaan äänestyssivulle.

Huomaathan, että sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron pitää vastata TEKin jäsenrekisterissä antamiasi tietoja. Omat tietosi voit tarkistaa oma.tek.fi-jäsenportaalista.

TEKin vaaleihin liittyvää materiaalia lähetetään sinulle ensisijaisesti sähköisenä. Huomaathan, että lähetämme äänestyskortin kaikille jäsenillemme postitse.

Äänestysaika on 17.3.-30.3.2020. Tulokset julkistetaan 7.4. Lisätietoa vaalien aikataulusta löydät täältä.

 

Voit äänestää suosikkiasi näistä lahjoituskohteista:

Luonto-Liitto: lasten ja nuorten luontoharrastamisen ja ympäristökasvatuksen tukeminen

Luonnonperintösäätiö: lahjoitus ikimetsän suojelemiseksi 

Baltic Sea Action Group: Itämerityön tukeminen

WWF: saimaannorpan suojelu

Gold Standard: Gold Standard -sertifioidut puhtaamman energiatuotannon hankkeet kehitysmaissa

CO2-esto: päästöoikeuksien mitätöinti

Suomen Luonnonsuojeluliitto: lahjoitus SLL:n vaikutustyöhön ilmaston puolesta